Woonzorgcentrum in universiteitsgemeente

Kies voor de rust in het stadscentrum

Residentie Prince Royal ligt in Elsene, vlakbij de Louizalaan en de Guldenvlieslaan. Het gloednieuwe, stijlvolle woonzorgcentrum telt 112 woongelegenheden voor autonome, semivalide en zorgbehoevende senioren.

Contactgegevens

Adres: Rue Keyenveld 58 - 1050 IXELLES
Tel.: +32 2 549 21 00
E-MAIL princeroyal@orpea.net

Wat vind je bij Prince Royal?

Prince Royal is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Shoppen in het centrum

De residentie ligt in het bruisende centrum van Brussel. Via de nieuw aangelegde voetpaden van de Elsensesteenweg wandel je gemakkelijk en veilig naar de Louizalaan of het levendige Saint-Bonifatiusplein. In het stadspark van Elsene kun je dan weer de rust opzoeken.

Eten zoals een prins

Onze kok en zijn team bieden je een verfijnd menu aan dat ze ter plaatse bereiden. We serveren de maaltijden in ons restaurant, waar je dagelijks je familie kunt uitnodigen om mee aan te schuiven. Iedere dag brengen we een gevarieerd ontbijt op een dienblad naar je kamer.

Focus op welzijn en zelfvertrouwen

In Prince Royal wordt het accent gelegd op welzijn en lichaamsbewustzijn. Daarvoor zetten we in op massagetherapie, balneotherapie en ontspanning om de dagelijkse fysieke pijn te verlichten, lymfedrainage te stimuleren en stress of angst te verminderen. Zowel het medische team als het esthetische team zorgen ervoor dat de bewoners lichaamscomfort en zelfvertrouwen krijgen dankzij een mooi, verzorgd uiterlijk.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Prince Royal?

Je wordt prinselijk onthaald in een complex waar verschillende generaties elkaar ontmoeten.

De troeven van Prince Royal

Of je nu onafhankelijk, afhankelijk of gedesoriënteerd bent, je wordt verwelkomd door een gekwalificeerd, competent team dat zorgt voor je specifieke behoeften.

  • hedendaagse, verzorgde architectuur
  • rustige, luchtige leefruimten
  • hoteldiensten van premiumkwaliteit
  • uitstekende ligging, dicht bij winkels
  • beschermde eenheid voor bewoners met dementie
  • gespecialiseerd in palliatieve zorg

Leef zoals thuis in alle veiligheid

Om een gepaste zorgverlening te garanderen, stippelt een multidisciplinair team voor elke bewoner een specifiek zorgtraject uit, in samenspraak met de bewoner en zijn familie. In functie van het welzijn van onze senioren stimuleren we zoveel mogelijk hun zelfstandigheid en bieden we hun de kans om een rijk sociaal leven te leiden.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea