Woonzorgcentrum op een boogscheut van Gent

Rustig wonen te midden van het groen

Residentie Panhuys Park ligt in een rustige buurt in Destelbergen, op slechts tien minuten van Gent met de wagen en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het kwaliteitsvolle woonzorgcentrum biedt gevarieerde woongelegenheden aan voor senioren. Bovendien is er een aangepaste vleugel voor bewoners met dementie.

Contactgegevens

Adres: Panhuisstraat 5 – 7 - 9070 DESTELBERGEN
Tel.: +32 9 372 06 00  
E-MAIL panhuyspark@orpea.net

Wat vind je bij Panhuys Park?

Panhuys Park is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Heerlijke verse gerechten

Panhuys Park biedt dezelfde diensten als een hotel. Alle gerechten worden met zorg bereid door onze chef-kok en zijn team, op basis van gezonde, gevarieerde recepten. Uiteraard houden ze daarbij rekening gehouden met je persoonlijke dieetvoorschriften.

Elke dag keuze uit activiteiten

Kunsttherapie, muziektherapie, geheugen- en denkspelletjes, tijdschriften en kranten, thema- en feestmaaltijden, events, debatten: keuze te over om ideeën uit te wisselen en gezellige momenten te beleven. Je kiest zelf aan welke activiteiten je deelneemt en je kunt ook zelf voorstellen doen.

Bewegen is gezond

Onze teams houden je in beweging met lichte gymnastiek of sportactiviteiten die speciaal afgestemd zijn op het ouder worden. Tijdens de sessies werken we aan de ademhaling, de gewrichten en de coördinatie van je bewegingen. Het doel is om je (opnieuw) beter te laten bewegen in het dagelijkse leven.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Panhuys Park?

Woonzorgcentrum Panhuys Park biedt kwalitatieve opvang in alle fasen van afhankelijkheid. Zo bieden wij namelijk ook assistentiewoningen aan voor zij die alle zorgen graag dichtbij houden, maar verder volledig zelfstandig willen wonen. Meer details vindt u via onderstaande link.

Meer over onze assistentiewoningen

De troeven van Panhuys Park

Panhuys Park hecht bijzonder veel belang aan de opleiding van zijn personeel omtrent de begeleiding van bewoners met alzheimer en hun familie.

  • opvang van personen met dementie
  • opvang van personen met een handicap
  • aparte afdeling met verhoogd toezicht
  • hoteldiensten van hoog niveau
  • verfijnde keuken en aangenaam restaurant
  • rustig gelegen en gemakkelijk bereikbaar

Leef zoals thuis in alle veiligheid

Om een gepaste zorgverlening te garanderen, stippelt een multidisciplinair team voor elke bewoner een specifiek zorgtraject uit, in samenspraak met de bewoner en zijn familie. In functie van het welzijn van onze senioren stimuleren we zoveel mogelijk hun zelfstandigheid en bieden we hun de kans om een rijk sociaal leven te leiden.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea