Woonzorgcentrum in het groene Ukkel

De beste zorgen en een hoop sociaal contact

Palace is een woonzorgcentrum in het groene hartje van Ukkel, vlakbij het Ter Kamerenbos in een veilige buurt. Bij ons staat sociaal contact centraal. Dat zie je aan de gezellige ontmoetingsruimtes, het ruime restaurant en de vele activiteiten die we organiseren. Bewoners voelen zich geen moment eenzaam, maar spelen een spelletje kaart, genieten samen van een drankje of nemen het tegen elkaar op aan de biljarttafel. En dat terwijl je alle zorg dichtbij hebt.

Contactgegevens

Adres: Avenue du Lycée Français 6 - 1180 UCCLE
Tel.: +32 2 375 37 44
E-MAIL palace@orpea.net

Wat vind je bij Palace?

Palace is er voor iedereen die sociaal contact mist in de grootstad

Gezellig WZC in een groene omgeving

Palace bevindt zich in de groenste wijk van Ukkel, vlakbij het Ter Kamerenbos. Dit is dé ideale plek voor een woonzorgcentrum mete en familiale sfeer.

Aandacht voor sociaal contact

Ons team zorgt ervoor dat onze bewoners elkaar ontmoeten. Activiteiten, een mooi restaurant, dagelijkse animatie en contact met de jongere generaties van het nabijgelegen Lyceum.

Dagverse menu’s in ons restaurant

Een gemotiveerd keukenteam zorgt ervoor dat je dagelijks geniet van een gevarieerd menu, bereid met kakelverse producten. Uiteraard hebben we ook steeds aandacht voor eventuele diëten en allergieën.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom je kiest voor Palace?

Je kan niet kiezen tussen de stad en het groen, hebt nood aan wat extra zorg en wil sociaal contact met generatiegenoten én jongeren behouden? Dan is WZC Palace in Ukkel je op het lijf geschreven.

De troeven van Palace

Ons team zorgt ervoor dat je altijd zorgen op maat van jouw behoeften krijgt. Dat vullen we aan met een dagvers menu in ons restaurant en de nodige ontspanning.

  • professionele medische begeleiding
  • moderne kamers met o.a. wifi
  • veel ontmoetingsruimtes, met onder meer biljart
  • Dagelijks een dagvers menu in ons restaurant
  • middenin het groen en vlakbij Ter Kamerenbos/li>
  • Eigen zwembad en kapsalon

Genieten van sociaal contact

Bij Palace hebben we bijzonder veel aandacht voor sociaal contact en begeleiden we al onze bewoners met een op maat gemaakt programma. Hier voelt niemand zich ooit een moment alleen. Bewoners ontmoeten elkaar bij de biljarttafel, in het zwembad of in het restaurant.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea