Woonzorgcentrum in statig herenhuis

Een oase van rust in de stad

Residentie Les Jardins de Longchamp bevindt zich dicht bij het Ter Kamerenbos en de Waterloosesteenweg in Ukkel. Hoewel midden in de hoofdstad, ligt het woonzorgcentrum in een rustige, groene omgeving. Het telt 106 woongelegenheden voor senioren.

Contactgegevens

Adres: Avenue Winston Churchill 255 - 1180 UCCLE
Tel.: +32 2 349 57 11
E-MAIL jardins.longchamp@orpea.net

Wat vind je bij Les Jardins de Longchamp?

Les Jardins de Longchamp is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Luxueuze maaltijden

Restaurant Le Jardin des Délices is een mooi ingericht toprestaurant met gekwalificeerd personeel. We serveren je een evenwichtige keuken met verse ingrediënten, desgewenst aangepast aan je persoonlijke dieet of voorkeuren.

Gevarieerde animaties

De residentie staat bekend om de diversiteit van de animaties en activiteiten. Elke week wordt er door een professioneel team een ander programma opgesteld. Het programma evolueert volgens de actualiteit, met de seizoenen en in overleg met bewoners.

We luisteren naar onze bewoners

De bewonersraad vergadert vier keer per jaar. Het is een moment van luisteren, uitwisselen en informeren over het leven in de residentie. Onze prioriteit is het openen van de residentie voor de buitenwereld met het oog op de ontwikkeling van een rijk, sociaal en dynamisch leven.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Les Jardins de Longchamp?

Je geniet van het rustgevende kader en de kwaliteitsvolle hoteldiensten in een authentiek herenhuis met verzorgd interieur.

De troeven van Les Jardins de Longchamp

Residentie Les Jardins de Longchamp respecteert ieders privacy en biedt de zekerheid van een gepersonaliseerde begeleiding.

  • lichtrijke leefruimten
  • verzorgd interieur
  • rustgevend groen kader
  • kwaliteitsvolle hoteldienst
  • snoezelruimte
  • beschermde eenheid voor bewoners met cognitieve problemen

Leef zoals thuis in alle veiligheid

Om een gepaste zorgverlening te garanderen, stippelt een multidisciplinair team voor elke bewoner een specifiek zorgtraject uit, in samenspraak met de bewoner en zijn familie. In functie van het welzijn van onze senioren stimuleren we zoveel mogelijk hun zelfstandigheid en bieden we hun de kans om een rijk sociaal leven te leiden.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea