Woonzorgcentrum tussen winkels en groen

Het Kela-team garandeert een hoog zorgniveau

Residentie Koala ligt in Deurne, vlak bij de winkels en het openbaar vervoer. Zin om de rust op te zoeken? Ga dan wandelen in het mooie, nabijgelegen Bisschoppenhofpark.

Contactgegevens

Adres: Bisschoppenhoflaan 309 - 2100 DEURNE
Tel.: +32 3 611 03 00
E-MAIL koala@orpea.net

Wat vind je bij Koala?

Koala is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Kela-team

Een gespecialiseerd Kela-team bestaande uit kinesisten, ergotherapeuten, een orthopedagoge en een diëtiste (uitzonderlijk in Orpea) zorgt voor een gevarieerd zorg- en animatieaanbod.

Geen bezoekuren

Wil je 's middags tafelen met familie in het restaurant en samen genieten van de heerlijke keuken? Dat kan: in Koala gelden overigens geen bezoekuren: je familie en vrienden zijn ook onze vrienden.

Leef- en ontmoetingsruimtes

De residentie stelt een gezellig salon ter beschikking waar je je familie kunt ontvangen. Voor nog meer comfort, gezelligheid en sociaal welbevinden.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Koala?

Koala biedt op alle vlakken net dat ietsje meer. Het is een plek waar je je welkom voelt, waar de zorg centraal staat en de natuur niet ver weg is.

Waarom kiezen voor Koala?

Koala biedt op alle vlakken net dat ietsje meer. Het is een plek waar je je welkom voelt, waar de zorg centraal staat en de natuur niet ver weg is.

  • afdeling verhoogd toezicht voor personen met dementie
  • snoezelruimte
  • familiale, huiselijke sfeer
  • parkeergelegenheid
  • veel lichtinval
  • tuin met terras

Een veilige thuishaven

De 120 luxueuze, lichte kamers zijn smaakvol ingericht met alle moderne comfort. Alle kamers, zowel voor echtparen als voor alleenstaanden, zijn uitgerust met een verpleegbed, een verplegingsoproep, een telefoon en een tv-aansluiting. Werk het interieur van je kamer gerust zelf af met kleine meubels en je favoriete decoratiestukken. Alles tiptop, en als het echt nodig is, weet dat je altijd kunt terugvallen op onze noodoproepdienst die 24 uur per dag paraat staat voor vlugge interventies.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea