Woonzorgcentrum in gezondegroentengemeente Ardooie

Altijd een positieve sfeer

In het centrum van Ardooie, op de site van een voormalig houtverwerkingsbedrijf, ligt het woonzorgcentrum Hardoy. Troef: het prachtige omliggende natuurgebied Roobeekpark.

Contactgegevens

Adres: Eekhoutstraat 11 - 8850 ARDOOIE
Tel.: +32 51 59 18 00
E-MAIL hardoy@orpea.net

Wat vind je bij Hardoy?

Hardoy is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Groene omgeving

Hou je van het groen? Nestel je in de schaduw onder een boom of in de zon in de tuin. Aan jou de keuze. Of verken het natuurgebied Roobeekpark.

Drukke sportkalender

Ardooie is een echte wielergemeente. Elk jaar komt er een rit aan van de BinckBank Tour, wordt het Kampioenschap van Vlaanderen er gereden en wordt er een kermiscross in het veldrijden beslecht. Kijkje nemen?

Dagelijks gevarieerde animatie

Iedere dag biedt ons animatieteam individuele of groepsanimaties aan. Bewoners kiezen zelf of ze naar het kapsalon, de snoezelruimte, het zwembad of polyvalente ruimtes trekken.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Hardoy?

'Ook al bestaat het leven weleens uit een lach en een traan, als team blijven we hier in Hardoy elke dag positief', weet zorgmedewerkster Sarah. En dat straalt op de bewoners af. Wij bieden bovendien ook assistentiewoningen aan voor zij die nog perfect zelfstandig wonen, maar graag zorg dichtbij hebben. 

Meer over onze assistentiewoningen

De troeven van Hardoy

'Ook al zou ik weer thuis kunnen gaan wonen, ik zou het zelfs niet meer willen', vertelt bewoonster Georgette. Dat heeft zeker te maken met onze vele troeven.

  • vijfsterrenservice
  • sterk geïntegreerde samenwerking tussen de assistentiewoningen en het woonzorgcentrum
  • gespecialiseerd in reactivatie
  • uitstekend bewonersrestaurant
  • snoezelruimte en zwembad
  • oproepsysteem voor hulp en vlugge interventies

Kamers met minibar en kluis incluis

Residentie Hardoy telt 56 woongelegenheden voor valide en hulpbehoevende personen. De luxueuze, lichte kamers zijn smaakvol ingericht met alle moderne comfort. Alle kamers hebben een verpleegbed, een verplegingsoproep, een telefoon- en een tv-aansluiting. Wifi staat ook ter beschikking van de bewoners en hun familie. Je kunt zelf de interieurarchitect in jou aanspreken om met eigen kleine meubels en decoratieve elementen de kamer naar je smaak in te richten. En nu aanschuiven aan tafel, voor lekkere, gezonde groenten – Ardooie wordt niet voor niets de groentetuin van Europa genoemd.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea