Woonzorgcentrum met zicht op Brussel

Teamspirit verblijdt de bewoners

Residentie Gray Couronne ligt in Elsene, dicht bij de Europese instellingen. Het stijlvolle woonzorgcentrum beschikt over een uniek uitzicht op de stad

Contactgegevens

Adres: Avenue de la Couronne 42-46 - 1050 IXELLES
Tel.: +32 2 629 71 00
E-MAIL graycouronne@orpea.net

Wat vind je bij Gray Couronne?

Gray Couronne is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Wellness- en balneotherapieruimte

Uit recent onderzoek blijkt balneotherapie heilzaam te zijn om slaap, pijnklachten en het welzijn van ouderen te verbeteren. Combineer inspanning met ontspanning in onze wellness- en balneotherapieruimte. .

Gezellige ontmoetingsruimtes

Onze chef en zijn team serveren een geraffineerde keuken met ter plaatse bereide gerechten die aangepast zijn aan de diëten van de bewoners. Ontbijt? Kies uit de verschillende formules.

Feest met de familie

Een verjaardagsfeest of diner met je familie? Dat organiseren we samen met jou in het salon dat we speciaal voor jullie openstellen.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Gray Couronne?

Vanuit dit standingvolle, gerenoveerde gebouw zijn de geneugten van het hoofdstedelijke leven in Brussel nooit veraf. Tegelijk kun je verpozen zoveel je maar wilt in de knusse stadstuint van de residentie.

De troeven van Gray Couronne

De kracht van het woonzorgcentrum ligt helemaal vervat in de visie van de directrice: 'Ik streef naar de best mogelijke werking van het woonzorgcentrum. Het welzijn en de wensen van de bewoners en familie staan voorop. In onze dagelijkse werking wil ik vooral de banden tussen de residenten, hun naasten en het personeel versterken. Onze sterkte is onze teamspirit.'

  • beschermde eenheid voor bewoners met alzheimer
  • lichtrijke, aangename leefruimten
  • prachtige tuin met uitzonderlijk uitzicht
  • kwaliteitsvolle hotel- en restaurantdiensten
  • organisatie van religieuze diensten
  • kapsalon

Kamers met minibar en kluis incluis

De 93 stijlvol ingerichte kamers zijn aangenaam en bieden alle nodige privacy. Ze zijn uitgerust met een verpleegbed, een verplegingsoproep, wifi, een telefoon- en een tv-aansluiting, een minikoelkast en een kluis. Het interieur helemaal afmaken doe je zelf: kies zelf de kleine meubels en decoratieve elementen die van je kamer een echte thuis maken. Als alles ingericht is, kun je je zorg met een gerust hart toevertrouwen aan het team van professionals, bestaande uit gediplomeerde verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten, een ergotherapeut en een logopediste.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea