Woonzorgcentrum op een zucht van de zee

Levendig verblijf aan de kust

Aan de rand van De Haan, op wandelafstand van de Royal Ostend Golf Club, ligt het prestigieuze woonzorgcentrum Golf by Zilverduin.

Contactgegevens

Adres: Vosseslag 143 - 8420 DE HAAN
Tel.: +32 59 25 57 00
E-MAIL zilverduin@orpea.net

Wat vind je bij Golf by Zilverduin?

Golf by Zilverduin is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Wellness- en balneotherapieruimte

Uit recent onderzoek blijkt balneotherapie heilzaam te zijn om slaap, pijnklachten en het welzijn van ouderen te verbeteren. Combineer inspanning met ontspanning in onze wellness- en balneotherapieruimte.

Gezellige ontmoetingsruimtes

Het woonzorgcentrum heeft een prachtige ontmoetingsruimte met hoeksalons, waar je gezelschapsspelletjes kunt spelen of deelnemen aan verschillende activiteiten in alle gezelligheid.

Ontspanning zoals je dat wilt

Je coiffure tot in de puntjes laten verzorgen in het kapsalon, de verfrissing van de balneotherapieruimte opzoeken of wegdommelen in de snoezelruimte: kies je favoriete vorm van ontspanning.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Golf by Zilverduin?

Golf by Zilverduin staat garant voor een levendig verblijf aan de kust. Je geniet er in alle comfort van de gezonde zeelucht, middenin het groen. Zin in schilderen, een kopje koffie aan de bar of lekker uitwaaien op het strand: het kan hier allemaal.

Bovendien bieden wij ook assistentiewoningen aan voor zij die graag zelfstandig wonen. Meer info daarover, vind je via de link hieronder.

Meer over onze assistentiewoningen

De troeven van Golf by Zilverduin

'Op een veilige en beschermde manier dragen we zorg voor ieders noden. Dat zorgt voor een zeer nauwe band', vertelt zorgteamleidster Katinka. 'Samen met het hele team willen we altijd klaarstaan voor zowel de residenten, de familieleden als de dokters.' Een toegewijd team is het kloppende hart van elk woonzorgcentrum.

  • beschermde eenheid voor bewoners met dementie
  • kwaliteitsvolle hoteldienst
  • stijlvolle interieurs
  • schitterend, rustgevend uitzicht
  • gastronomische keuken van hoog niveau
  •   administratieve ondersteuning

Luxueuze, lichte kamers

Woonzorgcentrum Golf by Zilverduin biedt woongelegenheden voor 91 bewoners met fysische en/of psychische begeleidingsnoden. De luxueuze, lichte kamers zijn smaakvol ingericht met alle moderne comfort. De kamers, zowel voor echtparen als voor alleenstaanden, zijn uitgerust met een badkamer met inloopdouche, een hoog-laagbed, een oproepsysteem, een telefoon-, tv-  en internetaansluiting. Je zet zelf de puntjes op de i met de keuze van klein meubilair of decoratieve elementen.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea