Woonzorgcentrum op olympisch niveau

Gezelligheid en toegankelijkheid

Het woonzorgcentrum Golf in Anderlecht beschikt over een mooie tuin maar ligt tegelijk op een boogscheut van het shoppingcenter Westland. De uitstekende bereikbaarheid is zeker een extra troef.

Contactgegevens

Adres: Rue du Sillon 121 - 1070 ANDERLECHT
Tel.: +32 2 526 86 11
E-MAIL golf@orpea.net

Wat vind je bij Golf?

Golf is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Individuele zorgen

Vanaf je aankomst in de residentie ontwikkelt een multidisciplinair team een zorgpakket op maat, dat wekelijks geëvalueerd en verbeterd wordt.

Gezellige ontmoetingsruimtes

Het woonzorgcentrum heeft een prachtige ontmoetingsruimte met hoeksalons, waar je gezelschapsspelletjes kunt spelen of deelnemen aan verschillende activiteiten in alle gezelligheid.

Ontspanning zoals je dat wilt

Je coiffure tot in de puntjes laten verzorgen in het kapsalon, de verfrissing van de balneotherapieruimte opzoeken of wegdommelen in de snoezelruimte: kies je favoriete vorm van ontspanning.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Golf?

Het warme team van Residentie Golf ontvangt je met open armen, altijd bereid om naar jou te luisteren.

De troeven van Golf

'Het is een plezier om te zien hoe de residenten zich door onze activiteiten zo amuseren. Ze vragen vaak om bepaalde evenementen opnieuw te organiseren, zoals de Olympische Spelen', vertelt ergotherapeute Anaïs. De wensen van onze bewoners willigen we dan ook graag.

  • opvang van bewoners met dementie
  • opvang van personen met een handicap
  • kamers ingericht naar eigen smaak
  • aangepaste keuken
  • snoezelruimte
  • administratieve ondersteuning

Een kamer waar je graag terug thuiskomt

Residentie Golf in Anderlecht biedt 194 comfortabele een- of tweepersoonskamers voor zorgbehoevende residenten. Aan jou de keuze om de kamer te kiezen die het best bij jou past. De finale inrichting kun je overigens zelf bepalen door kleine meubels en interieurdecoratie zelf aan te brengen. Alle kamers zijn uitgerust met een verpleegbed, een verplegingsoproep, wifi, een telefoon- en tv-aansluiting. Het is ook mogelijk om een privételefoonlijn te installeren. Een fijne haven om terug te keren als je er eens een dagje of namiddagje op uit trekt tijdens een gezamenlijke uitstap.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea