Woonzorgcentrum in het hart van de Kempen

Het gras is altijd groener in Hulshout

Residentie De Hoef ligt in Hulshout, in het hart van de Kempen. Het prestigieuze woonzorgcentrum wordt omringd door groen en ligt aan een grote vijver.

Contactgegevens

Adres: Schietboompleinstraat 8 - 2235 HULSHOUT
Tel.: +32 15 45 47 00
E-MAIL dehoef@orpea.net

Wat vind je bij De Hoef?

De Hoef is voor iedereen die hulp kan gebruiken

In de foyer of op het terras

Als je familie en vrienden uitnodigt, is het ruime terras dat uitkijkt op het groen een aanrader, maar je kunt evengoed gezellig keuvelen in de fijne foyer.

Heerlijk ontbijt, heerlijk tafelen

In residentie De Hoef geniet je elke ochtend van een evenwichtig, gevarieerd ontbijt op je kamer. De lunch en het diner worden aan tafel geserveerd in het restaurant. Je familie is ook welkom.

Bezig blijven

Dagelijks worden individuele of groepsactiviteiten aangeboden zoals breien, haken, kaarten, beweging, uitstapjes, quizzen, kookworkshops of geheugentraining.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor De Hoef?

Beter dan bewoonster Maria kunnen we het zelf niet verwoorden: 'Iedereen doet zijn job en het is altijd fijn om een babbeltje te kunnen doen. Dag en nacht staan ze voor ons paraat. Als we iets vragen, weten we dat het altijd in orde komt.' Heeft u een minder grotere zorgbehoefte en bent u nog steeds perfect in staat zelfstandig te wonen, maar heeft u zorg graag dichtbij? Dan kunt u terecht in onze assistentiewoningen. Daarover leest u meer via onderstaande link.

Meer over onze assistentiewoningen

De troeven van De Hoef

Voor bewoonster Jeanne voelt De Hoef al aan als een echte thuis, en dat is waar we naar streven voor elke resident. Jeanne kijkt graag naar buiten en naar de mooie natuur in de buurt. 'Ik zwaai graag eens naar de wandelaars en vind het leuk als ze dan eens terugzwaaien. Ook naar de waggelende eendjes en konijntjes die hier rondhuppelen, kan ik elke dag kijken.'

  • opvang van bewoners met dementie
  • opvang van personen met een handicap
  • aparte afdeling met verhoogd toezicht
  • mogelijkheid tot proefverblijf
  • fitness en snoezelruimte
  • comfortabel ingericht salon

Een team dat voor het geluk van de bewoners gaat

De Hoef telt 75 woongelegenheden voor zorgbehoevende senioren, waarvan 40 nog maar in gebruik genomen sinds november 2020. Acht daarvan zijn bestemd voor proefverblijf. Alle kamers zijn uitgerust met een verpleegbed, een verplegingsoproep, een telefoon- en een tv-aansluiting. Wifi staat ook ter beschikking van de bewoners en hun familie. Bewoners kunnen het interieur naar wens inkleden met kleine meubels en decoratieve elementen. Alles netjes geïnstalleerd? Vanaf dan ben je in de goede handen van ons personeel: 'Bewoners gelukkig maken, dat maakt dat ik mijn job hier zo graag doe', vertelt ergotherapeute Yasmien.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea