Woonzorgcentrum in het groene Villers-La-Ville

Geniet van onze prachtige tuin

Het idyllische Villers-La-Ville ligt in het zuiden van Waals-Brabant. Hier vind je enkel maar groen en rust. Het is dan ook dé ideale plek voor een luxueus woonzorgcentrum als Closière Cornet. Deze gezellige residentie beschikt over een mooie tuin met zicht op de groene heuvels. Hou je van geschiedenis? Dan is de historische abdijsite op enkele minuten wandelen van onze residentie ongetwijfeld jouw ding.

Contactgegevens

Adres: Rue Emile Léger 3 - 1495 VILLERS-LA-VILLE
Tel.: +32 71 87 02 40
E-MAIL closiere.cornet@orpea.net

Wat vind je bij Closière Cornet?

Closière Cornet is voor iedereen die wat extra hulp kan gebruiken

De beste chef-kok verzorgt jouw maaltijden

Bij Closière Cornet worden alle maaltijden dagvers bereid met oog voor afwisseling en ieders gezondheid. Dit gebeurt steeds onder begeleiding van een chef-kok die geroemd werd als beste kok in het hele Orpea netwerk (dat bestaat uit meer dan 60 centra!).

Rustgevende tuin

In onze prachtig groene tuin heb je zicht op de even groene heuvels van die Waals-Brabant kenmerken. Hier hoor je niets en hoef je je nergens zorgen om te maken, tenzij jouw glas leeg is natuurlijk…

Ontspanning en groepsgevoel

In een familiale residentie als Closière Cornet staan sociaal contact en gezelligheid steeds voorop. Ons team is er dan ook niet enkel om onze bewoners medisch te begeleiden, maar vooral ook om hen een gevarieerd aanbod aan activiteiten en ontspanningsmomenten aan te bieden. In de Wellness, of tijdens een bezoek aan de nabijgelegen historische abdijsite. Het kan allemaal.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom je kiest voor Closière Cornet?

Zowel in onze gezellige residentie en tuin, als in onze wellnessruimtes met speciale baden kom je helemaal tot rust. Genieten doe je bovendien ook in ons restaurant, waar een gelauwerde chef-kok je dagelijks verse en evenwichtige maaltijden voorschotelt..

De troeven van Closière Cornet

De rustgevende tuin, de nabijgelegen historische site van Villers en de dagverse maaltijden, gecreëerd onder het toeziend oog van een chef-kok die de prijs voor beste Orpea kok won.

  • gespecialiseerde hulp voor bewoners met dementie
  • volledig uitgeruste en moderne kamers
  • gezellige sfeer
  • mooie tuin met bar
  • maaltijden van de hand van een gelauwerde chef-kok
  • historische abdij vlakbij

Zorg heb je altijd bij de hand

Al onze bewoners krijgen een gepersonaliseerd traject. Dat betekent dat onze zorgdiensten volledig worden afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeftes. In onze Wellness geniet je bijvoorbeeld van speciale baden, terwijl er ook speciale aandacht is voor bewoners met dementie. Tot slot heeft ons team steeds aandacht voor ontspanning en leuke activiteiten in groep.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea