Woonzorgcentrum in hartje Luik

Waarom kiezen voor Clos sur la Fontaine?

In het historische hart van Luik, tegen de vestingmuren van de stad, ligt de residentie Clos sur la Fontaine. Hier in de Vurige Stede is de sociale omgang altijd net iets levendiger.

Contactgegevens

Adres: Thier de la Fontaine 5 - 4000 LIEGE
Tel.: +32 4 230 71 11
E-MAIL clossurlafontaine@orpea.net

Wat vind je bij Clos sur la Fontaine?

Clos sur la Fontaine is voor iedereen die wat extra hulp kan gebruiken

Een gemotiveerd team specialisten

Onze medewerkers helpen onze bewoners met hun administratie, revalidatie en dagelijkse verzorging. Daarnaast maken ze dagverse menu’s klaar én zorgen ze voor het nodige entertainment.

Een modern en lichtrijk gebouw

Dit woonzorgcentrum is gevestigd in een modern gebouw met voldoende lichtinval. Dat is niet alleen gezond, het werkt ook zeer uitnodigend voor vrienden en familie. Zij komen graag op bezoek.

Jouw kamer is jouw stek

Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen zich hier thuis voelt. Daarom maken we het mogelijk dat je jouw kamer (die voorzien is van alle comfort) jouw eigen touch kan geven, met eigen meubels en accessoires. 

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Clos sur la Fontaine?

heb je je hart verloren aan de stad, maar wil je toch tot rust komen in een moderne kamer, in een familiale residentie mét prachtige groene tuin? Dan is dit woonzorgcentrum je op het lijf geschreven.

De troeven van Clos sur la Fontaine

Deze moderne residentie heeft een zeer rustige eigen tuin, en ligt toch vlakbij het stadscentrum van Luik. Bovendien biedt het haar bewoners een eigen kapsalon, een gezellige bar en een ruim restaurant waar elke dag opnieuw dagverse producten gebruikt worden om een gevarieerd menu samen te stellen.

  • Modern gebouw met ruime kamers
  • mogelijkheid tot proefverblijf
  • uitstekend restaurant met gemotiveerde koksteam
  • een gevarieerd aanbod aan activiteiten en animatie
  • een eigen kapsalon
  • prachtige tuin

Geen tijd om je te vervelen

De bewoners van Clos sur la Fontaine krijgen dan ook voldoende de kans om met elkaar op te trekken. Ons team zorgt dagelijks voor leuke activiteiten en uitstappen, er zijn voldoende ontmoetingsruimtes, de bar leent zich perfect voor een leuke babbel en in de tuin is het heerlijk vertoeven.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea