Woonzorgcentrum met alles erop en eraan in Ukkel

Moderne gebouwen met ruime kamers

Château d’Or in Ukkel is een unieke residentie die zich specialiseert in revalidaties van bewoners. Het is dan ook héél normaal dat onze residenten hier slechts een korte tijd verblijven. In dit uiterst moderne woonzorgcentrum in een nieuwe wijk (vlakbij het station en de mooie wandelingen in de Brusselse gordel) kom je snel weer helemaal op adem en dit zowel fysiek, mentaal als sociaal. Een professioneel team van therapeuten, een moderne infrastructuur (met revalidatietoestellen en speciale baden) en moderne omgeving versnellen jouw revalidatie.

Contactgegevens

Adres: Rue du Château d'Or 12 - 1180 UCCLE
Tel.: +32 2 334 04 10
E-MAIL chateaudor@orpea.net

Wat vind je bij Château d’Or?

Château d’Or, voor iedereen die een revalidatietraject volgt

Moderne gebouwen in een nieuwe wijk

Château d’Or is een moderne residentie in een nieuwe wijk in de groene Brusselse rand. Ruime kamers, nieuwe domotica en de laatste revalidatietoestellen zorgen ervoor dat jouw revalidatie vlotter verloopt.

Gezonde- en aangepaste maaltijden

Een gemotiveerd keukenteam stelt elke dag een dagvers menu op met gezonde producten. Heb je in kader van jouw revalidatie speciale voeding nodig? Dan hebben we daar uiteraard oor naar!

Bewoners voelen zich thuis

Voor velen is het verblijf in Château d’Or tijdelijk. Daarom willen we dat iedereen zich hier thuis voelt, hoe kort het verblijf ook duurt. In jouw moderne kamer plaats je dan ook je eigen meubels en vrienden en familie zijn steeds meer dan welkom. Voor de allerkleinsten hebben we alvast een leuke speelruimte voorzien.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom je kiest voor Château d’Or?

Dit woonzorgcentrum is ideaal voor wie na een medische ingreep weer op adem wil komen in een zorgeloze omgeving met alle nodige begeleiding.

De troeven van Château d’Or

Een team van therapeuten en dokters begeleiden elke bewoner in zijn/haar revalidatie. Dit gebeurt allemaal in een beveiligde en moderne omgeving, met de nieuwste domotica en wellness ruimte.

  • gespecialiseerd team voor revalidaties
  • moderne kamers met jouw eigen meubelen
  • groene wandelingen zijn vlakbij
  • Modern hulpsysteem met nieuwste domotica
  • gezonde- dagverse maaltijden
  • eigen wellness, eigen kapsalon

Revalideren op jouw tempo

Revalideren doe je bij Château d’Or in de beste omstandigheden en in de meest professionele handen, geheel met aandacht voor jouw tempo en noden. Ons team bestaat uit verplegend personeel, dokters, kinesitherapeuten, ergotherapeuten en psychologen. Zij stellen samen met onze bewoners een aangepast traject op..

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea