Woonzorgcentrum omringd door een groot park

Het mooie leven in de wijk Bella Vita

Residentie Bonaparte ligt vlak bij het station van Waterloo en wordt omringd door een 15 hectare groot park. Het woonzorgcentrum bevindt zich in de nieuwe, intergenerationele wijk Bella Vita.

Contactgegevens

Adres: Allée André Delvaux 17 - 1410 WATERLOO
Tel.: +32 2 357 57 00
E-MAIL bonaparte@orpea.net

Wat vind je bij Bonaparte?

Bonaparte is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Leef mee met de wijk Bella Vita

Een tentoonstelling, vernissage of culturele uitstap, er wordt altijd iets georganiseerd bij Bonaparte. In de wijk is er ook een zwembad met mogelijkheden tot balneotherapie.

Verse, verfijnde menu's

De kok en zijn team serveren je telkens weer een vers, verfijnd menu. Altijd ter plaatse bereid en uiteraard met respect voor je gewenste dieet. Tafel gerust samen met je familie.

Dagelijks gevarieerde animatie

Iedere dag biedt ons animatieteam individuele of groepsanimaties aan. Een kapsalon, een snoezelruimte, een zwembad en polyvalente ruimtes staan ter beschikking van de bewoners.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Bonaparte?

De wijk Bella Vita voelt aan als een klein dorp waar generaties elkaar ontmoeten. Gelegen midden in een park en tegelijk op slechts twee stappen van het centrum van Waterloo.

De troeven van Bonaparte

Residentie Bonaparte biedt iedereen de best mogelijk zorg: van personen met alzheimer of parkinson tot semi-validen en valide personen.

  • ruime, huiselijke leefruimten
  • hoteldiensten van hoog niveau
  • verzorgde interieurinrichting
  • medisch centrum en zwembad
  • gastronomische keuken van hoog niveau
  • rustige omgeving

Keizerlijk leven in Bonaparte

Residentie Bonaparte telt 82 woongelegenheden geschikt voor bewoners met fysische en/of psychische begeleidingsnoden. De stijlvol ingerichte kamers hebben grote ramen die uitzien op een groene omgeving. Ze zijn allemaal uitgerust met een privé-badkamer, een verpleegbed, een verplegingsoproep, een telefoon- en een tv-aansluiting. Om een vertrouwde omgeving te creëren, mogen de bewoners kleine meubels en decoratie meebrengen.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea