Woonzorgcentrum op het allerhoogste niveau

Premium service voor een mooie tijd

Residentie Belle Epoque maakt deel uit van de nieuwe woonomgeving Duinenwater, een oase van rust en groen in de omgeving van een idyllisch meer van 11 hectare.

Contactgegevens

Adres: Gilbert Decockstraat 1 - 8300 KNOKKE HEIST
Tel.: +32 50 44 34 00
E-MAIL belleepoque@orpea.net

Wat vind je bij Belle Epoque?

Belle Epoque is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Premium prestige-service

Belle Epoque levert diensten op premium prestige-niveau. Dat is de hoogste servicegraad binnen de Orpea-groep. Vergelijk het met de service van een vijfsterrenhotel.

Een rijk sociaal leven

Het team van Belle Epoque biedt animaties die afgestemd zijn op een ouder publiek. Begin de dag met een lichte sessie aquafitness, neems 's middags deel aan een hobbyworkshop of ga mee op uitstap in en rond Knokke.

Zorgen en verzorgen

We dragen niet alleen zorg voor jou, we verzorgen je ook. Neem tijd voor jezelf tijdens een gelaatsverzorging of pedicure of breng een bezoek aan ons eigen kapsalon waar onze kapster je haar in de juiste plooi legt.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Belle Epoque?

Voor de directe omgeving zelf aan het meer, maar uiteraard ook voor de nabijheid van strand en zee, de polderbossen en de nieuwe golfbaan met 27 holes in de buurt. Heeft u bovendien een minder grote zorgbehoefte? Woont u liever zelfstandig? Wij bieden ook assistentiewoningen aan. Meer daarover via onderstaande link. 

Meer over onze assistentiewoningen

De troeven van Belle Epoque

Belle Epoque is geen woonzorgcentrum als een ander. Dit is een luxueus verblijf voor senioren met de klasse van een sterrenhotel. Aan de architectuur merk je het al meteen: het is een gebouw als een kasteeltje met een inkomhal vol allure.

  • bewonersrestaurant van hoog niveau
  • prachtig zwembad met relaxerende wellness
  • overdekt terras en tuin
  • aparte afdeling met verhoogd toezicht voor bewoners met dementie
  • mogelijkheid tot proefverblijf
  • roomservice en mogelijkheid tot afternoon tea

Belle Epoque, de mooiste tijd die je maar kunt beleven

Residentie Belle Epoque biedt het beste van het beste in het aanbod van Orpea. Je kamer beschikt over een ergonomisch, gemakkelijk verstelbaar bed en is uitgerust met een hypermoderne badkamer met douche en de nodige houvastpunten voor je veiligheid. Het culinaire niveau is niet te vergelijken met dat in andere woonzorgcentra, de medische begeleiding kent zijn gelijke niet en de mogelijkheden voor persoonlijke verzorging zijn ongezien.

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea