Woonzorgcentrum met uitzicht op het slagveld van Waterloo

Hedendaags comfort met een historisch tintje

De ligging van residentie Belle Alliance is werkelijk uniek: je hebt er immers uitzicht op het historische slagveld van Waterloo.

Contactgegevens

Adres: Chaussée de Louvain 150 - 1380 LASNE
Tel.: +32 2 580 12 00
E-MAIL bellealliance@orpea.net

Wat vind je bij Belle Alliance?

Belle Alliance is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Zwembad en fitnessruimte

Bewegen in het water is de sport bij uitstek om de gezondheid van ouderen te bevorderen. Niet alleen zijn er de deugden van het bewegen zelf, ook je evenwichtsbesef wordt getraind door het golvende water.

Afdeling verhoogd toezicht

Residentie Belle Alliance heeft een gespecialiseerd team dat zorg draagt voor personen met dementie of andere speciale zorgen.

Sterk medisch team

Een team van gediplomeerde verpleegkundigen en medische hulpverleners zorgt voor alle mogelijke paramedische steun: kinesist, ergotherapeut en logopedist.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Belle Alliance?

Uiteraard is het historische uitzicht uniek, maar tegelijk is de residentie uit 2019 nog helemaal nieuw en geniet je ook van hedendaagse faciliteiten en winkelgelegenheid in Lasne.

De troeven van Belle Alliance

Belle Alliance streeft ernaar om het leven van zijn bewoners altijd beter te maken: door de motorische capaciteiten te versterken maar evengoed door een brede waaier aan activiteiten aan te bieden om de cognitieve vaardigheden te stimuleren.

  • uniek uitzicht op het slagveld van Waterloo
  • prachtige, rustgevende tuin
  • op een steenworp van de ring en het winkelcentrum
  • vlot bereikbaar per wagen
  • gastronomische keuken

Een woord van de directeur

Tot slot laten we de directeur van Belle Alliance zelf aan het woord: 'Verblijven in Belle Alliance, dat is zoals thuis, maar nog beter: met nog meer plezier en met het comfort van onze dienstverlening', vertelt de directeur van het woonzorgcentrum trots. 'Residentie Belle Alliance is een gastvrije plek, chic en magisch, waar rust en levenskwaliteit overheersen in een uniek decor'. Rest er je alleen nog een van de 80 kamers te kiezen, met een oppervlakte van 20 tot 60 m².

Interesse en meer informatie nodig?

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea