Jouw geluk en welzijn is onze zorg

Onze bewoners kiezen bewust voor een WZC van Orpea, omdat wij doorheen de jaren een reputatie wisten op te bouwen een betrouwbare partner te zijn voor wie extra zorg nodig heeft. Bij ons wordt elke bewoner dan ook verzorgd volgens een op maat opgesteld programma aangepast aan de specifieke situatie en zorgbehoefte. 

We gaan echter nog een pak verder. Hieronder geven we je graag mee wat je kan verwachten wanneer je kiest voor een Orpea Woonzorgcentrum*:

Persoonlijk zorgplan

Zoals we hierboven al aanhaalden, stellen we voor elke bewoner een aangepast zorgplan op op basis van zijn/haar zorgvereisten en wensen. Ben je bedlegerig, zit je een in rolstoel of ben je slecht te been? Dan zorgen we voor een aangepaste kamer en verzorging. Ook voor mensen met dementie of alzheimer hebben we aangepaste programma’s. Hetzelfde geldt voor voedselintoleranties of diëten. 

beeld-restaurant.jpg

Gezonde en gevarieerde maaltijden in ons restaurant

Gezond eten, voorzien van de nodige vitaminen en mineralen, is de basis van alle geluk en een goede algemene gezondheid. Daarom dragen we dit zo hoog in het vaandel. Onze keukenteams bereiden met kwaliteitsvolle ingrediënten dagverse menu’s in een aangenaam kader. Zoals gezegd houden we bovendien graag rekening met jouw specifieke diëten of allergieën.

beeld-residences-klusjes.jpg

Hygiëne voor alles

Hygiëne is meer dan ooit essentieel om een gezonde omgeving te creëren. Daarom zetten we maximaal in op een residentie die spic en span gehouden wordt. 

beeld-adminstratieveondersteuning.jpg

Begeleiding in alle facetten van jouw verblijf

Wij willen dat onze bewoners zich nergens zorgen om hoeven te maken. Dat begint natuurlijk bij een goede medische ondersteuning, maar stopt daar zeker niet. Zo helpen we je graag met de verhuis en inrichting van jouw kamer. Daarbovenop bieden we allerlei ondersteunende diensten, gaande van een poets-, strijk- of klusjesdienst, tot hulp bij het bijhouden van administratie of het doen van boodschappen en zoveel meer. 

beeld-zorg-activiteit.jpg

Een inspirerende en afwisselende omgeving

Onze centra zijn geen saaie, kale constructies in een druilerige omgeving. Wij zorgen er steeds voor dat er binnen onze residenties voldoende lichtinval is. De meeste van onze centra hebben bovendien een leuke tuin, een prachtig terras of voldoende ontmoetingsruimtes om samen een drankje te drinken of een babbeltje te slaan. Kortom: het is belangrijk dat je jezelf thuis voelt en vrienden en familie graag laat meegenieten van jouw verblijf. 

Heb je vragen? Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren:

Interesse in een leven zonder zorgen met alle zorg bij de hand?